4Music
Pentru a vedea tot ce e pe forum dati inregistrare. Vizitatorii nu pot vedea decat 50% din ce e pe forum. Linkuri nu imagini nu .. si multe altele. NU! pentru 1 minut cat faceti cont... e simplu

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

4Music
Pentru a vedea tot ce e pe forum dati inregistrare. Vizitatorii nu pot vedea decat 50% din ce e pe forum. Linkuri nu imagini nu .. si multe altele. NU! pentru 1 minut cat faceti cont... e simplu
4Music
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss FM
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Salut
Salutare la toti! aleczutzu_little_angel pt. detalii sau sugestii!
Ultimele subiecte
» RelityMetin2
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyDum Mar 17, 2013 2:12 am Scris de alynboss73

» Metin2Steel Hostat/Ip
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyMar Aug 28, 2012 10:35 am Scris de georgescu

» www.vyp.ro
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptySam Iul 07, 2012 2:28 am Scris de panapuiu

» Maniac-Metin2
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyVin Apr 20, 2012 3:37 am Scris de picirano12

» SeRo-Metin2 PvP
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyLun Apr 16, 2012 6:43 am Scris de bogdan20101

» [GHID]Client fara locale...
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptySam Mar 31, 2012 5:59 am Scris de yo0yo0ale98

» Metin2Black PVM
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyMier Feb 15, 2012 1:33 pm Scris de tristul

» Client abesgara 3.5
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptySam Ian 28, 2012 12:23 am Scris de Laurentzyou

» Metin2Bucuresti
[GHID]Cum dai ban fara restart la server EmptyMar Ian 24, 2012 11:24 am Scris de Suravsgm10

[GHID]Cum dai ban fara restart la server

In jos

[GHID]Cum dai ban fara restart la server Empty [GHID]Cum dai ban fara restart la server

Mesaj Scris de YborR Sam Mai 28, 2011 6:30 am

1) Intri in navicat/account/account si cauti contul respectiv.

2) Te duci in dreapta apasand pe TAB la STATUS, acolo scrie OK .. schimbi acel OK in BLOCK si contul va fi blocat!

3) Scrii in metin comanda /reload u si dupa ii dai kick playerului!
Cam atat... Foarte usor!
YborR
YborR
Administratori
Administratori

masculin Balanta Mistret
Data nasterii : 16/10/1995
Data de inscriere : 26/05/2011
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Metin2,CS,Need for Speed
Stare de spirit : Destul de buna...